Dinercafé Plezant

Modern, Nederlands | €€
9,0 (77 reviews)
99% aanbevolen

Wat 77 mensen zeggen over Dinercafé Plezant

9.0 Gebaseerd op 77 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Gezellig restaurantje op een leuke, rustige plek in de wijk. Het eten was goed.

Roos op 17 mei 2024
Geverifiëerd

"Kortingsbon"
6.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 4

We hadden een 6 gangen menu, het 5e was een kaasplankje wat we beide niet wilde. Ter compensatie kregen we de frietjes en koffie . Goede service

Yvonne Hylkema op 12 mei 2024
Geverifiëerd

"Zeer goed"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Hoge kwaliteit eten/drinken en geweldige bediening.

Mandy Stots op 09 mei 2024
Geverifiëerd

"Onverwacht genoegen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben via de dinner cheque van Douglas hier een 6 gangen chefs diner genoten. Top! Alles was even lekker. Verrassende combinaties, lekkere wijnen. Prettige ambiance en sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Peter En Liesbeth Vermeulen op 29 april 2024
Geverifiëerd

"Gezellig in de wijk op de hoek"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

De aankleding is erg aangenaam, alleen hier en daar nog wat afwerking. We hadden het zes gangen menu gekozen wat een aantal leuke gerechten waaronder ook vegetarisch. Sommige gerechten waren voor de bediening ook nieuw en er werd dus ook regelmatig naar onze bevindingen gevraagd. Het nagerecht bracht je t.a.v. de be...

Lees hele review

De aankleding is erg aangenaam, alleen hier en daar nog wat afwerking. We hadden het zes gangen menu gekozen wat een aantal leuke gerechten waaronder ook vegetarisch. Sommige gerechten waren voor de bediening ook nieuw en er werd dus ook regelmatig naar onze bevindingen gevraagd. Het nagerecht bracht je t.a.v. de begeleidende dessertwijn wat in een spagaat, dit werd opgelost door van beide keuzes een klain beetje te serveren, juist voldoende voor de begeleiding.

John van Wolferen op 25 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Groningen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Dinercafé Plezant

Keuken: Modern, Nederlands

Gevestigd aan het groene Diephuisplein in de Professorenbuurt, vind je het gezellige restaurant Dinercafé Plezant in Groningen. Hier kun je terecht precies zoals je bent: van lekker een hapje eten in je comfortable outfit, tot een speciale gelegenheid in je feestelijke outfit. Zeker weten dat je je hier thuis zult voelen!

In een huiselijke omgeving met veel natuurlijke elementen kun je genieten van gerechten met verse- en seizoensgebonden producten. De creaties die op jouw bord verschijnen zijn gebaseerd op de internationale keuken.

Oftewel, een bezoekje aan het restaurant staat gelijk aan het gevoel van thuiskomen, de gemoedelijkheid en de warmte. Dinercafé Plezant: jouw thuis, buitenshuis!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Groningen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden