Menu
Menu
Geniet voordelig van een heerlijk diner bij Chefsbar Seinpost met jouw Dinercheque t.w.v. € 20,00!
Speciaal voor jou heeft de chef van Chefsbar Seinpost overheerlijke gerechten in petto, reserveer nu!
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 59,50, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van € 79,50.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2030
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 229 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
What a relaxing and delicious way to spend a Friday evening with friends over a great meal. The Chefsbar Seinpost feels like having dinner in a private home, with a perfectly timed flow of appealing dishes coming onto the table. An authentically engaged chef participating in the serving, with humor and and knowledge. Absolutely recommended.
We hebben echt een heerlijke avond gehad, goede wijn, heerlijk eten en heel belangrijk super gezellige bediening. Hier komen we absoluut terug
Hele fijne mannen de eigenaren, zeer vriendelijk en relaxed. Het eten was zeer goed en duidelijke uitleg over de gerechten. Voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurants in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!