Wat 312 mensen zeggen over Woods Leiden
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was prima, maar ik moet eerlijk zeggen ik zou er niet het volledige bedrag voor willen betalen. Het extra tussengerecht (kreeft)was voortreffelijk. Het nagerecht was heerlijk. Het voorgerecht was gewoon voldoende, het hoofdgerecht, kalfsnek was ik niet weg van, maar was op zich wel goed klaargemaakt. Kom d...
Lees hele reviewHet eten was prima, maar ik moet eerlijk zeggen ik zou er niet het volledige bedrag voor willen betalen. Het extra tussengerecht (kreeft)was voortreffelijk. Het nagerecht was heerlijk. Het voorgerecht was gewoon voldoende, het hoofdgerecht, kalfsnek was ik niet weg van, maar was op zich wel goed klaargemaakt. Kom dus eigenlijk op 7,5 uit! Al met al een leuke avond gehad in een restaurant dat ik qua prijsstelling eigenlijk altijd te duur vond, maar waar ik nu dus eens binnen kon kijken. Vriendelijke groeten, Thessa
Een jaar geleden heb ik bij Woods gegeten en een fantastische avond mogen genieten. Het eten, de service, de wijnen en de sfeer waren absoluut hoogstaand. Derhalve nu eens de ambiance geproefd tijdens de restaurantweek. Het eten was goed, complimenten aan de keuken! Het hoofdgerecht had malser en met minder vet gemo...
Lees hele reviewEen jaar geleden heb ik bij Woods gegeten en een fantastische avond mogen genieten. Het eten, de service, de wijnen en de sfeer waren absoluut hoogstaand. Derhalve nu eens de ambiance geproefd tijdens de restaurantweek. Het eten was goed, complimenten aan de keuken! Het hoofdgerecht had malser en met minder vet gemogen. Toch is het wel grappig om te zien hoe je avond ook bepaald wordt door de overige factoren. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een aantal mooie poppetjes die je naar de tafel begeleiden. Daar houdt de service dan ongeveer op... Het voorgerecht liet lang op zich wachten maar… gelukkig konden we nog net op tijd zeggen dat we er een glaasje vino bij wilden. Bij de tussengang nam de sommelier wel de moeite iets over de wijn te vertellen. Voor het hoofdgerecht werden wij vervolgens vergezeld door een zwaarlijvige geleedpotige die over onze tafel met een marathon bezig was. Toen de spin buiten was werd ons medegedeeld dat het hem goed verging. Onze eetlust was blijkbaar van ondergeschikt belang. Het is de restaurantweek dus wat mag je er van zeggen of vinden... De wijn voor het hoofdgerecht wordt ingeschonken en een paar minuten later komt de sommelier er over vertellen, onderbroken door de bediening die het hoofdgerecht serveerde en toelichtte. Het dessert wordt geserveerd terwijl wij nog nagenieten van onze rode wijn en moeten derhalve de dessertwijn maar missen!?! Koffie konden we shaken want hé... het restaurant was bijna leeg en opruimen is dan het belangrijkst! Na een kwartier maar zelf de rekening gaan halen. Moesten we de ober nog dankbaar zijn ook, 2 glazen wijn waren niet in rekening gebracht... dacht het niet. Jammer van die hele mooie ervaring vorig jaar, buiten de restaurant week.
Aanvulling nog op mijn vorige review:
Storend vonden wij dat we lang moesten wachten op ons hoofdgerecht, onze wijn dus al op was, en er niet werd bijgeschonken.
9 euro voor een glas prosecco vonden wij ook een beetje veel....
De porties vonden wij aan de kleine kant, maar mooi opgemaakt, en de combinaties van ingredienten nauwkeurig gekozen de smaak hadden we iets meer uitgesproken verwacht. Het voorgerecht en het extra gerecht vonden we de beste, het hoofdgerecht en nagerecht minder speciaal voor een nivo wat Woods pretendeert uit te s...
Lees hele reviewDe porties vonden wij aan de kleine kant, maar mooi opgemaakt, en de combinaties van ingredienten nauwkeurig gekozen de smaak hadden we iets meer uitgesproken verwacht. Het voorgerecht en het extra gerecht vonden we de beste, het hoofdgerecht en nagerecht minder speciaal voor een nivo wat Woods pretendeert uit te stralen o.i.
De bediening was vriendelijk en zeer voorkomend, op 1 uitzondering na, die - door verlegenheid? - de gerechten kwam brengen en zeer gehaast en onduidelijk vertelde wat het gerecht inhield, in tegenstelling tot de rest van het personeel.
De inrichting is prima, en de ligging aan het water kan niet beter, met een leuk terras.
De ontvangst was goed en veelbelovend, wel veel erg jonge bediening. Het voorgerecht prima, tussengerecht aan de bittere kant totaal niet wat je er van verwacht. Toen kwam het hoofdgerecht, 1 bord "kon er mee door" veel te doorbakken en 1/3 vetrand (van stukjes kalfsnek van 2x4cm is 1/3 vet best veel). Het andere bo...
Lees hele reviewDe ontvangst was goed en veelbelovend, wel veel erg jonge bediening. Het voorgerecht prima, tussengerecht aan de bittere kant totaal niet wat je er van verwacht. Toen kwam het hoofdgerecht, 1 bord "kon er mee door" veel te doorbakken en 1/3 vetrand (van stukjes kalfsnek van 2x4cm is 1/3 vet best veel). Het andere bord bestond voor 80% uit vet dit had nooit geserveerd mogen worden, het was tenslotte getrancheerd vlees. Dat bord is teruggegaan naar de keuken. In plaats dat ze beiden borden meenemen zodat we gezellig samen kunnen eten, nee we hebben gescheiden gegeten, dat is niet waarvoor je uit eten gaat. Het gevraagde afwijkende drankje zijn ze vergeten te serveren, na het nogmaals gevraagd te hebben werd het geserveerd, ice tea zonder ijs en citroen...niet echt geweldig. Het nagerecht was prima, alleen werd toen de dessertwijn van het wijnpakket vergeten. Verder geen excuus en of compensatie voor de niet zo leuke en gezellige maaltijd. We hadden hoge verwachtingen van Woods, maar deze hebben ze totaal niet waargemaakt, jammer anders was het vast voor herhaling vatbaar geweest.
Plattegrond Alle restaurants in Leiden e.o.
Over Woods Leiden
Keuken: Frans
Uniek gesitueerd in een oude droogloods voor de zaagmolen huisvest zicht nu WOODS aan de Leidse wateren. Bij WOODS blijven ze zo dicht mogelijk bij hun de roots van de locatie en daarom zijn zoveel mogelijk historische details behouden. Het restaurant is zelfs via het water te bereiken! Hier kun je genieten van gerechten op topniveau in een ongedwongen en stijlvolle ambiance. Waar WOODS is, is passie! Reken maar dat in de keuken van Woods de vonken er vanaf spatten. Hier spelen de chef-kok en zijn brigade op ambachtelijke wijze met de elementen. Kom het zelf proeven en tas toe!