Menu
3-Gangen diner
€ 42,95
€ 22,95
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Brasserie Rijk der Vitaminen met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kunt kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 22,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 42,95. Zie ook de voorwaarden.
Let op na het maken van uw reservering is de dinercheque verzilverd en hoeft u deze niet meer mee te nemen naar het restaurant.
Wat 26 mensen zeggen over Brasserie Rijk der Vitaminen
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Sfeer : Apart en gezellig, in the-middle-of-nowhere.
Eten : verse producten, verse tomatensoep, verse vis uit N-Zeeland en eigen gemaakte frietjes. Uitermate aardige bediening.
Het eten is er héérlijk, ziet er keurig verzorgd uit. Lekker buiten kunnen eten in een rustige omgeving.
Op aanraden van de ANWB kwamen we in het Rijk der Vitaminen terecht na bezoek aan het eiland Tholen. We konden een drie-gangen-menu kiezen uit telkens drie gerechten. We namen tomatensoep, australische gefileerde witvis en dame-blanche toe. Op de prijs van 39 euro per menu kregen we 50% korting. Het eten was lekker klaargemaakt en netjes verzorgd.
Lekker eten
Voor wie tijd heeft en neemt is het fijn daar te zijn.
Plattegrond Alle restaurants in Oud-Vossemeer e.o.
Over Brasserie Rijk der Vitaminen
Keuken: Nederlands
Restaurant Brasserie Rijk der Vitaminen, werkelijk een pareltje in de natuur in oud Vossemeer. Een restaurant met hartverwarmende gastvrijheid en overheerlijke gerechten. Breng een bezoekje aan het restaurant en je bent direct verkocht.
Het interieur van het restaurant is versierd met Thoolse elementen, in combinatie met Afrikaans houtsnijwerk en Chinese kunst. In de keuken gebruikt de chef-kok voornamelijk verse producten van het eiland Tholen. Om jouw avond culinair compleet te maken, mogen uiteraard streekproducten als lamsoren en zeekraal niet ontbreken. Ook voor vegetariërs zijn genoeg opties aanwezig!