Terug naar het overzicht

Mangu 5.9 / 10

Stationsstraat 155, Apeldoorn
Tapas

3-gangen diner

€ 0,50
Van
€ 20,50
Voordeel
€ 20,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Mangu met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.


Over Mangu

Mangú biedt heerlijke Mexicaanse gerechten. Van vlees, vis tot vegetarisch. De keuken van Mangú heeft voor u verschillende Mexicaanse hapjes geselecteerd en bereid. Deze krijgt u aan tafel met een toelichting door de bediening

Reserveren mogelijk gemaakt door

3-gangen diner

€ 0,50
Van
€ 20,50
Voordeel
€ 20,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Mangu met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.


Over Mangu

Mangú biedt heerlijke Mexicaanse gerechten. Van vlees, vis tot vegetarisch. De keuken van Mangú heeft voor u verschillende Mexicaanse hapjes geselecteerd en bereid. Deze krijgt u aan tafel met een toelichting door de bediening

Reviews van Mangu

5.9
Eten
5.6
Service
6.0
Sfeer
6.2

Eten 1 | Service 1 | Sfeer 1
"Een Menu voor 20,50 aangeboden bij Diningcity door Mangú bestaat niet!"

Er wordt door Mangú een 3 gangen menu aangeboden voor 20,50 het tweede menu voor 0.50 met aftrek van de Diningcity bon die 20,00 waard is,
maar niks blijkt minder waar! In restaurant aangekomen weet niemand hoe het zit en kunnen ze geen 3- gangen menu aanbieden voor dat geld. Het goedkoopste menu als je het goedkoopste voorgerecht kiest 4,95 , en het goedkoopste hoofdgerecht Gamba,s en/of witvis 15.75 en het dessert 6,00 dan kom je uit op 26,70 en de tweede wordt dus 6.70 dus komt er minimaal 12,40 bij per 2 personen. Wij waren met meerdere en iedereen had het hoofdgerecht van 19.95 mixed vlees uitgekozen dus tel uit.... dat was dan een menu geworden van 30,90 + 10,90 tweede persoon met bon dus ben je twee keer zo duur uit.
Wees eerlijk en bied dan gewoon een 3 gangen menu aan voor die prijs, als je die prijs ook op de site van Diningcity aanbied.
Wij wilden opstappen en kregen toen voor 12,50 per persoon tapas aangeboden, zonder korting van de bonnen, om er toch nog iets van te maken zijn we akkoord gegaan, maar was voor ons en vooral voor kinderen niet echt geslaagd helaas.

Op deze manier lok je mensen naar het restaurant terwijl je de aanbieding niet waar kunt maken
Voor ons was het een grote teleurstelling!

Fam. Groot - 08 januari 2019 11:16

Eten 6 | Service 6 | Sfeer 6
"Tapas "

Onbeperkt tapas keuze , koude gerechten prima keuze . Warme gerechten , wellicht iets minder kip.
Hapjes waren wel goed warm geserveerd . De Frietjes waren super lekker krokant.

Sandra - 03 december 2018 07:11

Eten 1 | Service 4 | Sfeer 2
"Zware afrader"

Voor ons voelde het etentje als pure diefstal. Het eten was van slechte kwaliteit. Alle gerechten waren gemaakt van supermarkt achtige producten. Bijvoorbeeld de hot wings, waren duidelijk gewone kippenpoten uit het supermarkt schap. Alle gevulde gerechten, bijvoorbeeld tortilla of wrap waren gevuld met dezelfde vulling. De groenten kwamen duidelijk uit een potje. Onder het mom van mexicaans gekruid, werd overal een berg aan scherpe pepers in gekwakt.
Tevens waren diverse producten op de kaart niet op voorraad. Je bestelde wat en vervolgens kwam een verlegen serveerster vertellen dat het er niet was. Er werd geen alternatief aangeboden.
Mijn man is geen keukenprins, maar zijn borrito's zijn eerder restaurantwaardig dan wat wij bij mangu gegeten hebben.
Het ging van kwaad tot erger. Wij zijn op een gegeven moment opgestapt. Er is geen moment aan ons gevraagd of het naar wens was.

Mathilde - 06 oktober 2018 09:25

Eten 6 | Service 6 | Sfeer 6
"Mangu"

Voor het eerst hier maar heerlijk gegeten en vriendelijke bediening, zeker voor herhaling vatbaar

Jannie vd schaaf - 05 oktober 2018 13:48

Eten 6 | Service 4 | Sfeer 1
"onvoldoende"

Keuken niet geschikt voor zoveel mensen en gerechten te lang wachten op een volgende bestelling, ongeschikt voor mensen met kinderen. Ook veel ouderen met
lange gezichten.

Th. Vorgers - 09 juli 2018 10:35

Eten 10 | Service 6 | Sfeer 8
"Heerlijke tapas"

Over het eten (tapas) complimenten, dat was heerlijk en werd ook redelijk snel gebracht. Maar de ober die ons bediende had er niet veel zin in: hij kwam heel onprofessioneel over, ongeïnteresseerd. Liet dingen vallen, vergat bijv andere mensen borden te geven terwijl hun eten al op tafel stond. Vergat mij koffie te brengen en toen het kwam een voetenbad: schoteltje zat vol koffie. Jammer want het is een leuk ingericht restaurant.

Dushi - 04 juli 2018 07:20

Eten 2 | Service 3 | Sfeer 3
"Het is niet lekker"

De 10 koude gerechten waren als drap op de houtenplank gedaan het was niet lekker behalve de knofkoolsaus en het warme brood. De 10 warme gerechten waren ook niet lekker alles heel vettig . Niet warm of gewoon in de oven warm gehouden dat het schaaltje zo heet was maar het eten erop droog en vies. Het drinken kwam fout aan onze tafel dat kan gebeuren. Dan weer drinken besteld maar dat kwam net voordat we willen gaan 30 min. Op gewacht. Zelfs mijn kinderen vroegen me of ik hier aub. Nooit meer wil reserveren. Nee dat ga ik zeker niet meer doen.

Antje - 20 april 2018 09:02

Eten 2 | Service 2 | Sfeer 2

Onze reservering was niet helemaal doorgekomen maar dat probleem was snel opgelost er waren nog tafeltjes vrij. Duurde even voor er gevraagd werd wat we wilden drinken ondertussen werd het een en ander uitgelegd over het menu.
Wij bestelden tapas, 1 koude en 1 warme gang. Op ons glaasje wijn moesten wij wel even wachten...... Ondertussen werden andere gasten wel voorzien. De koude gang gevraagd zonder vis bleek niet gelukt, 2 gerechten met vis daar kwam het personeel zelf achter toen wij al enige tijd aan het eten waren. Ze bood een ander gerecht aan.
De warme gang werd niet geserveerd, toen ik vroeg waar deze bleef werd er geantwoord denk dat het er zo aankomt, dat was ook zo 3 van de 9 gerechtjes. De vlees gerechtjes leken verdacht veel op elkaar ook de smaak. De bediening was eten en entertainment in 1 om te huilen. De tafels naast ons waren inmiddels vertrokken, telkens kwam er een serveerster kijken maar nam het gebruikte serviesgoed niet mee waarop mijn man zei: Maakt niet uit welke tafel je eerst afruimt het moet toch gebeuren. De nieuwe gasten kregen een tafel toegewezen waar het serviesgoed nog opstond. Kortom een zaak om niet meer terug te komen, ik denk een hoog social deal, vakantieveiling gehalte.

Hanna - 16 april 2018 21:00

Eten 4 | Service 2 | Sfeer 2
"Ongeïnteresseerde bediening"

Volgens de Primera dinerbon zouden we 50% korting krijgen voor minimaal 2 personen en maximaal 12. Wij waren met 4 man, maar kregen slechts korting voor 2 personen. Bovendien mochten wij onze ANWB dinercheque niet inleveren omdat het een plastic pasje was en geen papieren bon. Ik voel me genept. Het personeel kwam ongeïnteresseerd over. Het leek wel alsof het hun eerste werkdag was. Het eten was redelijk. Er waren mindere en betere gerechten bij. Helaas was niet alles even warm omdat de bediening niet altijd in de gaten heeft dat de keuken gerechten klaar heeft en het dus blijft staan.

Marc - 08 april 2018 21:11

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk, de bediening vriendelijk en vlot. De sfeer is gemoedelijk en het is absoluut een aanrader.

Janny - 06 april 2018 08:54