Terug naar het overzicht

Smakelijck 7.3 / 10

Harderwijkerstraat 14, Putten
Internationaal

3-gangen diner

€ 13,-
Van
€ 33,-
Voordeel
€ 20,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Smakelijck met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.


Over Smakelijck

Bij Restaurant Smakelijck worden Veluwse streekproducten met passie voor u bereid. Onze Chef-kok Julian Kamp en zijn keukenteam verrassen u graag met culinaire gerechten mede mogelijk gemaakt door lokale boeren en ondernemers uit de Veluwe en de Gelderse Vallei.


Wij werken onder andere samen met:



  • Vleesboerderij het Binnenveld uit Rhenen

  • Slagerij van der Vlis uit Ermelo

  • Eco Fields uit Wekerom

  • Remeker uit Lunteren

  • De Kleine Hope uit Renswoude

  • Kwekerij ’t Smallert uit Emst

  • Vallei Varken uit Putten

  • Bakker Piet uit Elspeet


Naast onze a la carte kaart kunt u er ook voor kiezen om culinair verrast te worden door ons keukenteam. Wij stellen meerdere keren per maand een heerlijk verrassingsmenu voor u samen met smaakvolle Veluwse producten. U heeft keuze uit een 3-, 4- of 5-gangenmenu. 

Wij wensen u alvast een heerlijk en culinair diner toe.

Reserveren mogelijk gemaakt door

3-gangen diner

€ 13,-
Van
€ 33,-
Voordeel
€ 20,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Smakelijck met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.


Over Smakelijck

Bij Restaurant Smakelijck worden Veluwse streekproducten met passie voor u bereid. Onze Chef-kok Julian Kamp en zijn keukenteam verrassen u graag met culinaire gerechten mede mogelijk gemaakt door lokale boeren en ondernemers uit de Veluwe en de Gelderse Vallei.


Wij werken onder andere samen met:



  • Vleesboerderij het Binnenveld uit Rhenen

  • Slagerij van der Vlis uit Ermelo

  • Eco Fields uit Wekerom

  • Remeker uit Lunteren

  • De Kleine Hope uit Renswoude

  • Kwekerij ’t Smallert uit Emst

  • Vallei Varken uit Putten

  • Bakker Piet uit Elspeet


Naast onze a la carte kaart kunt u er ook voor kiezen om culinair verrast te worden door ons keukenteam. Wij stellen meerdere keren per maand een heerlijk verrassingsmenu voor u samen met smaakvolle Veluwse producten. U heeft keuze uit een 3-, 4- of 5-gangenmenu. 

Wij wensen u alvast een heerlijk en culinair diner toe.

Reviews van Smakelijck

7.3
Eten
7.9
Service
7.0
Sfeer
7.0

Eten 8 | Service 6 | Sfeer 4
"Smackelijk"

Vergeleken bij andere ervaringen vanuit de restaurant week viel dit heel erg tegen. Reservering was niet goed gegaan en ondanks dat ik ‘s middags nog gebeld had stond niet in het systeem vermeld dat we voor de restaurantweek kwamen. Personeel stond continu in de keuken dus was moeilijk om even iets te vragen of melden.
Het eten vond ik vrij “gewoontjes”, de smaak was goed maar niet bijzonder. Door vorige ervaringen vanuit de restaurant week gewend dat je diverse amuses krijgt en iets unieks bij de koffie (chocolade deluxe oid) dat zat er in deze allemaal niet bij. Gewoon standaard drie gangen menu. Hoeft natuurlijk niet verkeerd te zijn, maar de verwachtingen waren hoger. Ik vond de ambiance van het restaurant ook niet zo gezellig.

Marike Kramer - 22 maart 2018 06:26

Eten 4 | Service 5 | Sfeer 5
"Restaurant Smakelijck"

We zijn hier geweest middels de restaurantweek actie en viel ons eigenlijk een beetje tegen.
We hadden een verrassings menu en dat was in onze ogen een beetje simpel voor een top 250.
Ik bestelde een Spa rood met een stukje limoen en ze kwam aanzetten met Spa rood met citroen en zonder stampertje.
Voorgerecht Soepje Hoofdgerecht een stoofpotje met rundvlees waar veel zeen in zat, met een aardappelpuree waar klontjes in zaten en wat rode kool
Dessert, een droog cake taartje met banaan en een bolletje ijs.
Na 2 uur stonden we weer buiten en zijn we gaan bowlen.

De diner zaal was best wel rumoerig.

Al met al zullen we hier niet meer naar toe gaan

Jan Willem - 17 maart 2018 12:03

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 7
"Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening."

Het restaurantweekmenu gegeten. Gezelschap 4 mensen. Hoofdmenu keuze uit zalm of biefstuk. Was allebei goed. Nagerecht overheerlijk. Vlotte bediening, niet te popi, niet stijf. Inrichting sfeervol. Redelijke prijs. Parkeren voor de deur. Goede locatie. Aanrader.

Arnold - 07 oktober 2017 09:59

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben heerlijk met vrienden daar gegeten. Het menu was heerlijk en voldoende.
We hebben een gezellige avond gehad.
We hadden gevraagd om wat meer tijd tussen de gangen te laten zodat het eten wat kan zakken. We konden dit zelf aangeven.
De paddenstoelenbouillon was verrukkelijk lekker licht verteerbaar en de eendenborst was ook heerlijk. Ook het toetje was geweldig. Dikke pluim voor de kok.

Nel - 30 september 2017 12:15

Eten 8 | Service 8 | Sfeer 6

We hebben heerlijk gegeten met vrienden uit Friesland waren hier nog nooit geweest maar zeker een aanrader
Vriendelijke bediening

Ina - 09 oktober 2016 09:37

Eten 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben heerlijk rustig gegeten met vrienden die we een tijd niet gesproken hadden onder begeleiding van rustig live pianospel.
We hebben een hele gezellige avond gehad en het menu was heerlijk.

Nel - 08 oktober 2016 17:39

Eten 8 | Service 10 | Sfeer 10
"sfeervol dineren"

Voor het eerst te gast geweest bij restaurant Smakelijck. Het was een fijne ervaring. Heerlijk gegeten. Vooral het voorgerecht (bospaddestoelensoep) was top. Prettige ambiance met prima live muziek van pianist. Attente en vriendelijke bediening, We komen zeker terug.

Rene Roelofs - 08 oktober 2016 09:03

Eten 6 | Service 2 | Sfeer 4
"Tegenvallend resultaat"

Gisteren bij Smakelijck gegeten, onze verwachtingen waren hoog, omdat het restaurant als top restaurant aangemerkt staat. Bij binnenkomst was niet duidelijk wat de restaurant week inhield, dat duurde even, maar toen kregen we toch de kaart. Die werd later weer teruggehaald en vervangen door de restaurant week kaart. Op mijn vraag om een alcoholvrij aperitief, wist de ober niets te zeggen dan dat hij de keuze aan mij overliet. Na ons eerste drankje is er niet meer gevraagd of we bij een volgende gang andere wijn oid wilden. Gemiste kans! De bediening was zeer summier, er werd niets uitgelegd, men wist niet waar producten vandaan kwamen, het eten werd op tafel gezet en dat was het. De eerste gang, een bospaddenstoelensoep was lekker, maar sober. Het recept staat ook in het kookboek, ik heb hem meerdere malen gemaakt. Jammer dat er niets van garnering in of bij zat. De tweede gang, eendenborst was prima. Mooi roze, heerlijke groenten en goede jus. Het dessert vonden we allen een afknapper. Er kwam een carrotcake op tafel, maar hij zag eruit en proefde als ontbijtkoek. Er zat een bolletje ijs met palmsuiker bij, maar de palmsuiker was zo overheersend dat we een vieze nasmaak er aan overhielden.
De sfeer in het restaurant is ouderwets. Smaken verschillen, maar dit was echt jaren negentig. Jammer! Maar vooral de bediening liet het afweten en enthousiasme en passie draagt zeker bij aan de beleving rondom een avondje uit! Bovendien vind ik dat je dat wel mag verwachten van een top restaurant! Wij houden erg van puur eten, waren blij dat er een restaurant was dat ook die visie had, maar we komen hier niet snel weer terug. Jammer, want het heeft wel potentieel!

Corina - 01 oktober 2016 19:20

Eten 10 | Service 10 | Sfeer 10
"Aanrader!"

Wij hebben heerlijk gegeten. Alle gerechten zijn met zorg bereid. Daarnaast een prettige ambiance. Zeker voor herhaling vatbaar.

Helma van de Bunt - 08 april 2016 08:41

Eten 1 | Service 1 | Sfeer 1
"Een zeer slechte ervaring"

Geen enkele ster voor dit restaurant. Niet voor de keuken die ons een bord tomatensoep voorzette die ik maak op zondagmiddag maak uit een blik om een hongergevoel te vermijden. Vervolgens als hoofdgerecht een slecht bereide lamsbout met een bord sla waaroverheen een onduidelijke substantie was gegoten. Het nagerecht hebben niet genomen omdat de eerste twee gerechten ruim voldoende negatieve ervaringen gaven. De bediening was lief maar onnozel. Elke vraag over een eventuele fles wijn werd steevast beantwoord met de opmerking dat de wijn hen onbekend was of niet meer voorradig. Ik vind dat dit soort restaurants de restaurantweek een negatief imago geeft. Nooit meer dus

Cees van Agtmaal - 12 september 2015 10:33