Terug naar het overzicht

Bistro Berlage

Beursplein 1, Amsterdam
Frans, Nederlands

3-Gangen bistro diner

€ 9,50
Van
€ 29,50
Voordeel
€ 20,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Bistro Berlage met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.


Over Bistro Berlage

Bistro Berlage in Amsterdam

In deze nieuwe stijl bistro worden eigentijdse klassiekers voor lunch en diner geserveerd met een Nederlandse touch. Op de menukaart staan eigentijdse klassiekers met een eigen signatuur die associëren met de rijke geschiedenis van het beursgebouw en haar plaats in Amsterdam.

De ingrediënten zijn dagvers en worden met zorg en aandacht bereid. Veel producten komen van lokale bodem zoals het brood van Bakkerij Mama, de kaas van Fromagerie Kef, vlees van Lindenhoff en Wild van Wild en worsten van Brandt en Levie.

Naast mooie vlees- en visgerechten, denk een runderlende, beurre café de Paris en frites of gerookte schelvis met Charlotte aardappel, grove mosterd, spinazie en een gepocheerd ei, serveert Bistro Berlage ook een aantal smaakvolle vegetarische gerechten.

Zo staat op het lunchmenu bijvoorbeeld een salade geroosterde rode biet, geroosterde rode ui, roodlof, rucola en pecan dressing en op de dinerkaart onder andere duinvoetjes, shiitake, fondant aardappel, pastinaak en schorseneer.

Reserveren mogelijk gemaakt door

3-Gangen bistro diner

€ 9,50
Van
€ 29,50
Voordeel
€ 20,-

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Bistro Berlage met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.


Over Bistro Berlage

Bistro Berlage in Amsterdam

In deze nieuwe stijl bistro worden eigentijdse klassiekers voor lunch en diner geserveerd met een Nederlandse touch. Op de menukaart staan eigentijdse klassiekers met een eigen signatuur die associëren met de rijke geschiedenis van het beursgebouw en haar plaats in Amsterdam.

De ingrediënten zijn dagvers en worden met zorg en aandacht bereid. Veel producten komen van lokale bodem zoals het brood van Bakkerij Mama, de kaas van Fromagerie Kef, vlees van Lindenhoff en Wild van Wild en worsten van Brandt en Levie.

Naast mooie vlees- en visgerechten, denk een runderlende, beurre café de Paris en frites of gerookte schelvis met Charlotte aardappel, grove mosterd, spinazie en een gepocheerd ei, serveert Bistro Berlage ook een aantal smaakvolle vegetarische gerechten.

Zo staat op het lunchmenu bijvoorbeeld een salade geroosterde rode biet, geroosterde rode ui, roodlof, rucola en pecan dressing en op de dinerkaart onder andere duinvoetjes, shiitake, fondant aardappel, pastinaak en schorseneer.